Doe mee aan onze jaarlijkse flow! summit en laat je begeleiden door enkele van de meest vooraanstaande experts op het vlak van spiritualiteit, persoonlijke groei en geluk!

Dr Joe Dispenza

Dr Joe Dispenza is een van de meest succesvolle sprekers van de afgelopen jaren. Hij staat bekend om zijn vermogen om wetenschappelijke concepten op een levendige, beschrijvende en boeiende manier over te brengen aan leken. In seminars en trainingen over de hele wereld deelt hij zijn diepgaande kennis over de nauwe relaties tussen hersenchemie, neurofysiologie en biologie en hun belang voor onze gezondheid. 

Gregg Braden

Gregg Braden is een geowetenschapper en auteur die van probleemoplossing zijn vak maakte. Terwijl hij aanvankelijk bedrijven in crisissituaties ondersteunde, werkt hij nu met mensen aan de nieuwe menselijke geschiedenis. Zijn multidisciplinaire achtergrond stelt hem in staat om op de hoogte te blijven van de veelheid aan nieuwe wetenschappelijke doorbraken. In 2003 ontdekte hij intelligente informatie in het menselijk genoom. Zijn boeken zijn vertaald in meer dan veertig talen en hij is een van de meest invloedrijke mensen in het spirituele veld. 

Bruce Lipton

Stamcelbioloog en bestsellerauteur Bruce Lipton heeft jarenlang onderzoek gedaan naar celbiologie en kwantumfysica en ontdekte dat ons leven niet uitsluitend wordt bepaald door genen. De discipline van epigenetica veranderde niet alleen Dr. Lipton‘s carrière, maar ook zijn privéleven. Wetenschap leidde Dr. Lipton naar de erkenning van het bestaan van een onsterfelijke geest, en hij kon niet alleen zijn fysieke en mentale welzijn verbeteren, maar ook zijn spirituele leven naar een nieuw niveau tillen. Hij spreekt zowel professionele als niet-professionele doelgroepen toe en moedigt zijn volgers aan hun welzijn op een holistisch niveau te verbeteren. 

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch is een moderne ambassadeur van spiritualiteit. Voordat hij de bekende gesprekken met God begon, ontwikkelde Neale al vroeg interesse in religie en voelde hij een diepe verbinding met spiritualiteit. Hij is de auteur van zestien boeken over spiritualiteit en de toepassing ervan in het dagelijks leven, waaronder de bestseller trilogie Gesprekken met God’. Hij deelt zijn diepgaande kennis en begrip van God in seminars over de hele wereld. 

Bradley Nelson

Bradley Nelson groeide op in het landelijke Montana en ervoer als kind de kracht van energie toen hij heelde van twee levensbedreigende ziekten. Hij begon programmering te studeren, maar nadat hij God om een teken voor zijn toekomst had gevraagd, wees een verschijning hem de weg en besloot hij chiropractie te gaan studeren om het zelfgenezende systeem van het lichaam te begrijpen. Van daaruit ontwikkelde hij zelf een systeem om vastzittende emoties te identificeren en los te laten. Hij heeft trainingsprogramma’s ontwikkeld en boeken geschreven over zijn bevindingen. 

Deepak Chopra

Deepak Chopra combineert de kennis van het Westen met de wijsheid van het Oosten als geen ander. Als succesvolle arts ontdekte hij dat de westerse geneeskunde ziel miste. Hij heeft meer dan tachtig boeken geschreven die in vijfendertig talen zijn vertaald en in totaal 20 miljoen exemplaren verkocht. Time Magazine noemde Chopra een van de 100 Uitmuntende Geesten van de 20e Eeuw. Je kunt hem regelmatig ervaren in zijn online meditatiecursussen. 

Eckhart Tolle

Eckhart Tolle werd geboren in Duitsland, studeerde in Londen en woont nu in Canada. Hij is een van ‘s werelds bekendste spirituele leraren en auteurs geworden door de nadruk te leggen op het nu boven het verleden en de toekomst. Met de kracht van het heden kunnen we dichter bij onszelf komen en angsten loslaten. Hij deelt zijn kennis niet alleen in zijn boeken en lezingen, maar ook in video’s. 

Alberto Villoldo

Alberto Villoldo was midden twintig toen hij onderzoek deed naar energiegeneeskunde aan de San Francisco State University. Hij besefte dat de antwoorden op zijn vragen niet onder de microscoop te vinden waren, maar in de wereld zelf. Hij verruilde zijn laboratoriumjas voor wandelschoenen en trok de Amazone in om van de sjamanen en medicijnmensen te leren hoe emotionele wonden te genezen. Zo kon hij zijn eigen pijn, verdriet en schaamte omzetten in bronnen van kracht en mededogen. Vandaag de dag toont hij anderen, via zijn seminars en bestsellers, hoe we onszelf kunnen genezen en transformeren. 

Marcela Lobos

Marcela Lobos is een medicijnvrouw die uitgebreid is ingewijd in de genezingsen spirituele tradities van het Amazonegebied en de Andes. Ze is geboren en getogen in Chili, waar ze sjamanistische reizen leidt voor vrouwen om hun eigen kracht, gratie en wijsheid te wekken. Marcela is docent bij de Four Winds Society en is getrouwd met de oprichter, Dr. Alberto Villoldo. 

Byron Katie

Byron Katie is de auteur van de bestseller ‘The Work’, waarin ze haar methode deelt over hoe ze haar diepe crisis en mentale gezondheidsproblemen overwon. Vier vragen hielpen haar om haar overtuigingen te onderzoeken en weer vreugde te vinden. In haar vele cursussen en webinars inspireert ze deelnemers om antwoorden op brandende vragen in henzelf te ontdekken en hun geest open te stellen voor diepgaande inzichten. Haar podcast “At Home with Byron Katie” ondersteunt luisteraars ook om vrijer te denken. 

Anita Moorjani

Anita Moorjani had kanker en was stervende. Maar toen ze het bewustzijn verloor, bevond ze zich plotseling in een kamer vol licht en extase. Ze keerde terug naar het leven en tot ieders verbazing genas haar kanker volledig. Deze ervaring veranderde haar leven en ze wil nu doorgeven wat ze heeft geleerd. 

Angaangaq

Angaangaq is een sjamaan, oudste en traditioneel genezer uit Kalaallit Nunaat, Groenland – het enige bewoonde land ter wereld dat nooit in oorlog is geweest. Van jongs af aan werd hij voorbereid op de taak van sjamaan. De spirituele missie die zijn moeder hem gaf, is het ijs in de harten van mensen te laten smelten. Zijn boodschap is een spirituele klimaatverandering, en zijn stijl kenmerkt zich door authenticiteit, warmte, kracht en humor. 

Andreas Goldemann

Als intuïtief persoon kan Andreas Goldemann disharmonie en onevenwichtigheden op fysiek en emotioneel niveau waarnemen. Al meer dan 25 jaar gebruikt hij in zijn werk stem, zang, beweging en reflectie om diepgaande veranderingen bij zijn cliënten teweeg te brengen. Naast persoonlijke sessies, lezingen en workshops, kan zijn werk ook via video worden ervaren. Daarom vertrouwt hij op webinars en online cursussen om nog meer deelnemers een krachtige zelfervaring te bieden. 

Dr. Gabor Maté

Dr. Gábor Máté, een veelgevraagd spreker en bestsellerauteur, staat algemeen bekend om zijn werk op het gebied van verslavingen, trauma en kinderontwikkeling. In plaats van directe oplossingen te bieden voor deze complexe problemen, combineert Dr. Máté wetenschappelijk onderzoek, casusgeschiedenissen en zijn eigen inzichten en ervaringen om tot een allesomvattend perspectief te komen dat mensen verlicht en aanmoedigt om zichzelf en anderen te helpen genezen. Tegenwoordig reist hij de wereld rond om te spreken over trauma en nodigt iedereen uit tot genezing en tot meer compassie voor onszelf en elkaar. 

De Hongaars-Canadese bestsellerauteur heeft tot nu toe vier boeken gepubliceerd, die in meer dan 30 talen zijn vertaald. 

Gordon Smith

Gordon Smith is een Schots medium die zijn talent als kind herkende en sindsdien heeft getraind. Met zijn werk inspireert hij talloze mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Als auteur vertelt hij over zijn meest ontroerende en buitengewone ervaringen in de communicatie met overledenen en deelt hij de inzichten die hij daaruit kon opdoen. Een samenwerking tussen wetenschap en spiritualiteit is voor hem net zo belangrijk als een natuurlijke uitstraling en het demonstreren van zijn gave tijdens workshops. 

Frank Kinslow

Dr. Frank Kinslow is een chiropractor, spiritueel consultant en bestsellerauteur. Na lange tijd yoga te hebben beoefend en soms meer dan twee uur per dag te hebben gemediteerd, volgde hij uiteindelijk een opleiding tot leraar Transcendente Meditatie. In 2007 vond hij een uitweg uit een diepe persoonlijke crisis door de oorspronkelijke bron van genezing en geluk te ontdekken. Zo creëerde hij uiteindelijk de Quantum Entrainment® methode. Hij geeft nu seminars en webinars over deze methode om anderen in de genezende beroepen een eenvoudige en efficiënte techniek te leren. 

Diana Cooper

Schrijfster en spiritueel lerares Diana Cooper vond haar ware doel tijdens een levenscrisis toen ze door een gouden engel uit haar lichaam werd getrokken en veel dingen mocht zien. Pas enkele jaren later begon ze daadwerkelijk te werken met de engelen en te vertellen over haar ervaringen met hen. Ze schrijft de kennis die ze met haar delenook over andere bijzondere wezens – op in boeken. Daarnaast publiceert ze ook kaartspellen. 

Lee Holden

Al meer dan 35 jaar gelooft Lee Holden dat Qi Gong de ideale methode is om niet alleen fysiek fitter of gezonder te worden, maar ook om de geest te bevrijden van stress en spanning. Hij deelt de kunst van deze bewegingsmeditatie op dvd, televisie en online workshops. Op deze manier helpt hij zijn studenten om ziekte en letsel te overwinnen, het verouderingsproces te vertragen, hun energie te maximaliseren en zich beter dan ooit te voelen. 

Louise Hay

Auteur, spreker en genezer Louise Hay was één van de pioniers van de zelfhulpbeweging en erkende de verbinding tussen lichaam en geest voordat velen anderen dat deden. Ze straalde levensvreugde en positieve energie uit en hielp zoveel mensen om te bereiken wat ze in het leven wilden. Na een tumultueuze en traumatische jeugd en een bewogen modellencarrière in New York, vond ze eindelijk genezing na haar scheiding en deelde ze haar methoden met liefde en steun. Louise overleed in 2017 op 90-jarige leeftijd. 

Howard Martin

Howard Martin is auteur, spreker en CEO van HeartMath. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1991 reist hij de wereld rond om het woord over het werk van HeartMath te verspreiden en de methode te onderwijzen. Hij is ervan overtuigd dat ons hart de sleutel is tot vervulling. Door de intelligentie van ons hart kunnen we onze perceptie veranderen en de stroom van onze gevoelens beheersen. Howard Martin verschijnt regelmatig op televisie en radio, maar deelt ook zijn inzichten via webinars en op conferenties. 

Scott Schwenk

Meditatieleraar Scott Schwenk bracht meerdere jaren van zijn leven door in een Hindoe klooster waar hij werd geïntroduceerd tot het tantrisme. Daarna bleef hij zichzelf verder ontwikkelen tot de expert die hij nu is. Zijn doel is om zoekers te helpen hun diepste innerlijke zelf te verkennen en een leven van vertrouwen te leiden. In zijn werk gebruikt Scott de kernprincipes van Ontwaken, Groeien, Opruimen en Aanwezig Zijn. 

Michael Beckwith

Michael Bernard Beckwith is de oprichter en spiritueel directeur van het Agape International Spiritual Center in Beverly Hills, Californië, en een internationaal gerenommeerde bestsellerauteur. Zijn spirituele technieken zijn bedoeld om de deelnemers aan zijn cursussen, de luisteraars van zijn podcasts of de gebruikers van zijn app om te vormen tot overtuigende leiders in het leven. Het Agape Center ondersteunt ook daklozen, kinderen en milieubescherming.

Ruediger Dahlke

Dr. Ruediger Dahlke werkt al dertig jaar als arts, seminarleider, auteur en trainer. Met boeken zoals Ziekte als Pad, Ziekte als de Taal van de Ziel, Ziekte als Symbool en recentelijk Wetten van het Lot — Spelregels voor het Leven, legde hij de basis voor een holistische psychosomatiek en bewustzijnstheorie die zich uitstrekt tot mythische en spirituele dimensies. 

Petra Brzovic

Petra Brzović is een yogalerares en intuïtieve therapeut die onder andere hypnotherapie en regressie gebruikt om haar cliënten te helpen trauma’s te verwerken. Ze gebruikt ook buitengewone, holistische methoden om chronische ziekten en onvruchtbaarheid te verlichten of te genezen. Ze is volledig gecertificeerd en geeft workshops en seminars over de hele wereld, waarbij ze ook andere genezers en therapeuten opleidt. Petra’s grote passie is werken met zielen en hun levens tussen levens. 

Ken Honda

Ken Honda is de bekendste en meest invloedrijke financiële expert van Japan. Zijn boeken zijn wereldwijd meer dan acht miljoen keer verkocht. Na het interviewen van meer dan 12.000 zelfgemaakte Japanse miljonairs ontdekte hij een gemeenschappelijkheid. Rijkdom opbouwen ging minder over financiële IQ (d.w.z. klassieke financiële en investeringsstrategieën) en meer over financiële EQ (onze emotionele intelligentie met betrekking tot geld). 

Hylke Bonnema

 Geïnspireerd en opgeleid door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het systemisch opstellen – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld binnen zijn Academie voor Opstellingen. Hij introduceerde Het Nieuwe Opstellen, een methode voortkomend uit zijn ervaringen bij Hellinger. Met de focus op onze menselijke intuïtie, waarbij de taal van het lichaam centraal staat tijdens de opstellingsceremonie. Deze nieuwe manier van systemisch werken geeft veel mogelijkheden tot groei op alle niveau’s in ons (werk)leven. Binnen de academie leidt Hylke al 20 jaar therapeuten en coaches op, om deze werkvorm in hun praktijk toe te passen bij het helpen van mensen in hun proces (van heling).

Helma Lieberwerth

Helma werkte tientallen jaren succesvol als trainer en coach in het bedrijfsleven. Na jarenlang onderzoek  ontwikkelde ze haar eigen methode de ‘Zijnsintentie’ genaamd en de begeleidingsmethodiek ‘Quaning’ die ze aanbiedt via haar eigen organisatie Licentrix. Inmiddels hebben Helma en de door haar opgeleide Quaners meer dan 10.000 mensen het snelle en duurzame resultaat van de begeleiding met Quaning en daarmee de Zijnsintentie-visie laten ervaren.

Wynke Haanstra

Met een achtergrond in management en werkzaam als leidinggevende en coach is Wynke na ernstig ziek geweest te zijn zich gaan verdiepen in hoe je je lichaam op een natuurlijke manier heelt en terug in balans brengt.

Geïnspireerd door grote namen zoals Anthony William (Medical Medium), Robert Morse, Abraham Hicks en Dr Joe Dispenza is het haar gelukt om in plaats van levenslang zware medicatie toegediend te krijgen, volledig te genezen, gezond en bovendien veel gelukkiger door het leven te gaan. 

Yves van Veen

Yves specialiseert zich in team- en talentontwikkeling en is een gecertificeerd Wim Hof Methode-instructeur. Zijn filosofie is: “Vertragen om te versnellen.”

Vilna van Betten

Maak kennis met Vilna van Betten, het brein achter de Happy Healing Academy en auteur van de bestseller ‘HEEL’. Na een reeks medische uitdagingen ontdekte Vilna een alternatief voor conventionele geneeskunde. Deze ontdekking leidde haar naar emotionele heling, wat haar van langdurige klachten bevrijdde. Met haar Vilna-methode combineert ze energetische geneeskunde, oosterse inzichten, positieve psychologie en neurowetenschap.

Alex Kiss

Alex studeerde filosofie aan de Radboud Universiteit en werkte jarenlang aan het ontcijferen en publiceren van oude Soefi geschriften. Zijn achtergrond levert hem een fijnzinnige afstemming op, waar hij dankbaar gebruik van maakt in zijn werk als traumatherapeut.

Een zeer grondige training in de psychotherapeutische aanpak van Gabor Maté geeft handen en voeten aan Alex’ theoretische onderlegdheid. Daarnaast is Alex een actief lid van de internationale gemeenschap van medeleerlingen van Gabor Maté, onder andere als stagiair bij diens opleidingsinstituut.

Jan-Peter Bolhuis

Jan-Peter is een gecertificeerd therapeut in de Compassionate Inquiry-methode van Dr. Gabor Maté, met opleidingen in verschillende therapeutische benaderingen, waaronder Internal Family Systems (IFS), Non Violent Communication (NVC) en Polyvagal Theory.

Tessa Koop

In 2011 kreeg Tessa Koop – auteur van Cosmic Woman, ‘Terug naar je ware natuur’ – na een zweethutceremonie telepathisch contact met een groepsenergie die zich de ’13 Grootmoeders’ noemt. Deze Ancestor Spirits zijn nauw verbonden met Moeder Aarde, en alles wat op haar leeft. Zij leerden haar opnieuw te leven in het ritme van de natuur, verbonden aan de 13 Manen, en toonden haar de weg naar haar ware natuur via ‘The Women Medicine’.

Kelvin Welling

Kelvin Welling is een personal freedom coach, die jou ondersteunt in het begrijpen en omarmen van je angsten, zodat je meer vrijheid in je leven ervaart en het leven kunt leven dat jij wilt. Hij heeft een uitgebreid aanbod van workshops en trainingen (offline).
Voor online trainingen is hij momenteel een academy aan het bouwen.

Steffy Roos du Maine

Steffy Roos du Maine is ondernemer, schrijver en spreker. Haar spirituele reis begon tijdens het festival Burning Man en na jaren meditatie, ayahuasca en manifesteren, ontdekte ze hoe fijn het was als ondernemer.

In haar boek “Mindful & Miljonair: de spirituele gids voor zakelijk succes” deelt ze hoe je spirituele tools kunt inzetten om te groeien met je business of carrière. Haar laatste boek: “Ongelimiteerd Leven: de formule om van ‘is dit alles’ naar #lovemylife te gaan” kwam binnen op nummer 12 in de Bestseller lijst.

Tom & Zoe

Wunder Workshop creëert producten voor Mens & Planeet. Hun motto is ‘Bewust Consumeren®’. Ze benutten de kracht van duurzaam geteelde planten voor de ultieme welzijnsrituelen.

Opgericht door Tom & Zoe in 2014, haalt Wunder Workshop inspiratie uit intuïtieve kruidenkunde en Ayurveda. Met een  vooral preventieve en holistische benadering die dit oude medische systeem hanteert gaan ze aan de slag om optimale fysieke en mentale gezondheid te behouden.

Emilia de Vries

Emilia de Vries is orthomoleculair darmtherapeut en oprichtster van ‘All Ways Healthy’. Dit is een bedrijf dat mensen in Nederland en België helpt met het verbeteren of zelfs oplossen van hun chronische maag- en darmklachten door middel van haar online 4-fasen D.A.R.M. Programma. Ze combineert dit met een passie voor de rol van het brein in ziekte en heling.

Met haar kennis en persoonlijk transformatieverhaal hoopt ze anderen te inspireren en op weg te helpen naar een betere gezondheid.

Meld je nu gratis aan!