Zou je meer wijsheid en licht willen verspreiden in deze wereld?

Help ons geweldige informatie te delen, word lid van ons Affiliate Programma en verdien tot 30% commissie op elk product dat je verkoopt!

Meld je aan als affiliate van younity:

Hoe werkt het Affiliate Programma?

1. Vul het formulier in

Word lid van ons affiliate programma door het bovenstaande formulier in te vullen.

2. Verstuur de gevraagde gegevens

Na de inschrijving ontvang je een e-mail met een verzoek om informatie te delen met ons zodat we je een beetje leren kennen. Stuur ons een zo volledig mogelijk antwoord met de gevraagde informatie. Een werknemer van younity Nederland zal je aanvraag bekijken.

3. Begin met het promoten van younity content!

Als je aanvraag wordt goedgekeurd, ontvang je alle nodige informatie om te beginnen met het promoten van onze gratis online training met behulp van gepersonaliseerde links.

Mis deze kans niet en verdien tot 30% commissie met ons Affiliate Programma!

FAQs

1. Hoe maak ik commissie op het gratis product?

Jouw referrals worden bijgehouden via de diensten van onze betaalpartner elopage.com. Elke gebruiker die zich registreert met behulp van jouw unieke UTM-link zal worden bijgehouden door cookies, en als ze het product kopen nadat ze het gratis hebben bekeken, krijg je automatisch een commissie voor die verkoop via onze betaalpartner. Er zal geen commissie worden gegeven voor het bijwonen van alleen het gratis product.

2. Krijg ik automatisch mijn commissie?

Wettelijk zijn wij verplicht een geld-terug-garantie van 14 dagen te bieden. Zodra deze periode voorbij is en de gebruiker het product niet heeft geretourneerd, zal jouw commissie definitief worden toegekend.

3. Hoe word ik betaald?

Zorg ervoor dat je in je Elopage publisher profiel je bankgegevens invult en de nodige documenten invult. Zodra een verkoop is gerealiseerd en de geld terug periode is afgelopen, zal Elopage automatisch het verdiende bedrag overmaken op de door jou ingevoerde bankrekening. 

4. Wat zijn de voorwaarden om toegelaten te worden tot het affiliate programma?

Hier bij younity zijn we op zoek naar samenwerkingen met individuen en organisaties die dezelfde waarden delen als wij. Als je een social media aanwezigheid hebt of een bedrijf hebt dat zich richt op persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit of heling, dan zouden we je graag bij ons programma willen opnemen. Let op: we zijn niet op zoek naar verkoopagenten, maar eerder naar mensen die de wereld een betere plek willen maken.

5. Moet ik mijn eigen materiaal/posts maken?

Nadat je aanvraag is goedgekeurd, krijg je toegang tot onze grafische ontwerpen en teksten. Dit kun je in je promotie gebruiken.

6. Hoe vaak moet ik het product promoten?

Er is geen beperking, maar een frequentie van nieuwe posts/e-mails 2-3 keer per week tijdens de promotieperiode heeft de beste resultaten opgeleverd. Als je banners gebruikt, raden we je aan deze tijdens de hele promotieperiode zichtbaar te houden, en ze eventueel één keer per week te vernieuwen met andere afbeeldingen.

 

Wie is younity?

Wil je ons beter leren kennen en meer weten over onze missie, download onze portfolio!