Alles waar je naar verlangt, zit van binnen.

YOUNITY

Wie zijn wij?

 

Ons doel is het geven van inzichtelijke kennis en het aanreiken van tools en technieken die je kunt gebruiken om je innerlijke potentieel te realiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat we allemaal makers zijn van ons eigen universum. Uiteindelijk bezit jij alleen de sleutel tot je eigen welzijn. Je hebt de kracht in jezelf om gelukkig, gezond en sterk te zijn. Je hoeft alleen maar je eigen creatieve motor te vinden. En de eerste stap is om dit elke dag te beoefenen!

Wij streven ernaar om de beste leraren, motiverende sprekers, tools en methodes van over de hele wereld te vinden en deze beschikbaar te maken voor jou! We zetten al onze energie, gedrevenheid, kennis en wilskracht in om van elke online cursus een absoluut fantastische en stimulerende ervaring te maken.

We kijken er naar uit om samen dit avontuur aan te gaan.

Groetjes

Zoey
younity Nederland

HET YOUNITY TEAM

zelf. bewust. zijn.

Wat begon met een visioen tijdens een meditatie is uitgegroeid tot Europa’s nummer één online platform voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

We hadden nooit gedacht dat dit idee duizenden en duizenden mensen in het hart zou raken. Daarom zijn we de laatste drie jaar ongelooflijk gegroeid. Meer en meer mensen werden bewust van deze beweging en vroegen ons om deze boodschap ook met andere landen te delen. En dit is waarom we nu ook hier zijn – we willen zoveel mogelijk harten verlichten met kennis van baanbrekende denkers, pioniers en genieën. 

Vanuit het hart van Europa – Zwitserland – bieden wij alleen producten aan van de hoogste kwaliteit aan onze klanten. Wij geven je een leerervaring die je nog nooit eerder hebt gehad – en het belangrijkste – kennis die direct kan worden toegepast in je dagelijks leven, zodat je gelijk positieve veranderingen zult opmerken!

MENTOREN

TE VINDEN IN ONZE CURSUSSEN

Dr Joe Dispenza

Eckhart Tolle

Alberto Villoldo

Bruce H. Lipton, PhD

Anita Moorjani

Gregg Braden

Deepak Chopra

Neale Donald Walsch

S. H. Dalai Lama

Louise Hay

Gordon Smith

Byron Katie

En nog veel meer.

WORD LID VAN ONZE

GEMEENSCHAP

ZORG ERVOOR DAT JE NIETS MIST

Word nu lid, kom in contact met gelijkgestemden en wees altijd op de hoogte

EEN AANTAL

PRESTATIES VAN

YOUNITY

Commyounity

Landen

Talen

Experts

 

ONZE EVENEMENTEN

vind je flow! – Het evenement voor urbane spiritualiteit.

Neale Donald Walsch

Ik heb over de hele wereld presentaties gegeven, maar nog nooit heb ik een evenement gehad dat zo uitmuntend was opgezet en gepresenteerd, met aandacht voor elk detail, alles klopte, alles zo perfect maakte en mij en deze boodschap zo welkom liet voelen als hier in Zwitserland – in Zürich en in Basel – met Younity.

Wat een ongelooflijke organisatie, wat een geweldig team. Een team van grote expertise in alles. Ik ben zo dankbaar dat ik de kans heb gekregen om hier te komen en met deze geweldige groep mensen te werken. Het was de gebeurtenis van mijn leven. Er is niets meer dat ik kan zeggen, behalve dat het niet beter kan dan dit.

Deepak Chopra

Het was een geweldig evenement, zeer goed georganiseerd en zeer goed geadverteerd. We hadden een geweldige ervaring voor iedereen. Ik raad je sterk aan, als je een evenement wilt organiseren, om contact op te nemen met Younity. Het is een buitengewone groep mensen die geweldig werk leveren.